Gebakken worteltjes

met komijn, tijm, boter en Chardonnay
Bron: Jamie Oliver, The naked chef is terug
 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                  oven, aluminiumfolie 

Benodigde tijd:         15 minuten voorbereiden, 45 minuten oventijd
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Worteltjes, geschrapt
 Komijnzaad, geplet
 Tijmblaadjes, vers
 Boter
 Chardonnay
 Zwarte peper
 Zout

  500 gr
 ½ theel
 handvol
 4 klonten
 1 glas

 

  Verwarm de oven voor op 220°C

  • Vouw 1,5 meter alufolie dubbel
  • Leg alle ingredienten behalve de wijn in het midden en vouw de zijkanten omhoog
  • Giet de wijn erbij en vouw de randen in elkaar tot een gesloten pakketje
  • Bak 45 minuten in de oven
Powered by liveSite Get your free site!