Witlof met ham en kaas

Bron: Basiskookboek AH

Hoeveelheid:            4 personen

Benodigd:                oven

Benodigde tijd:         30 minuten 
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Witlof

 

 

 

 Achterham

 

 


 Creme fraiche

 Belegen kaas, geraspt

 

 8 struikjes

 

 

 

 8 plakken

 

 


 200 gr 

 200 gr

 

 

  • Kook de witlof in water met zout in ong. 15 minuten gaar.
    Laat goed uitlekken in een vergiet. 
  • Verwarm de oven voor op 200°C
    Vet een ovenschaal in
     
  • Snijd het uiteinde van de struikjes af en wikkel ze in de plakken ham.
    Leg ze naast elkaar in de ovenschaal 
  • Meng de creme fraiche met de kaas en verdeel over de witlof.
     
  • Laat in de oven in ongeveer 15 minuten goudbruin kleuren.

 

Powered by liveSite Get your free site!