Water
Melk
Boter
Zout
Suiker
Bloem, 2x gezeefd
Eieren (6 eieren M)
|
150 ml
150 gr
120 gr
1 tl
6 gr
180 gr
300 gr
|
|
Verwarm de oven voor op 220°C boven- en onderwarmte
- Verwarm in een steelpan tot de boter smelt en breng aan de kook.
- Voeg in één keer de bloem toe en roer op laag vuur met een houten lepel tot het als een bal van de bodem loslaat
- Neem van het vuur en voeg één voor één de eieren toe.
- Roer steeds het ei mooi glad weg voordat je het volgende ei toevoegt. Dit kan ook in de keukenmachine met kneedhaak
- Schep het mengsel in een spuitzak en spuit bergjes ter grootte van een walnoot op een met bakpapier belegde bakplaat
- Trek de spuitzak tijdens het spuiten langzaam wat omhoog
- Houd 5 cm tussenruimte
- Bak in 10-13 minuten mooi goudbruin
- Open de oven tijdens het bakken niet
- Laat afkoelen, snijd aan de onderkant in en vul naar recept
|