Schuimomelet 


Hoeveel:                  voor één omelet
Benodigd:                mixer
Benodigde tijd:       15 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Ei, gesplitst 

 Slagroom

 3

 3 eetlepels

 

ee
  • Klop de dooiers op met de room, zout en peper.
    Klop de eiwitten op tot stijve pieken
    Spatel de eiwitten voorzichtig door het dooiermengsel
  • Verwarm een koekenpan op laag vuur met wat boter en voeg het eimengsel toe
  • Bak 3-6 minuten tot de onderkant van de omelet goudbruin is
  • Voeg voorzichtig je topping toe aan de omelet en zet de pan even onder de gril tot de bovenkant gestold is
  • Klap de omelet voorzichtig dubbel en dien op 
 

 

 
  • Bestrooi bv met geraspte kaas, fijngesneden ham, bieslook etc.
  • met bv rucolasalade een heerlijk lunchgercht
Powered by liveSite Get your free site!