Mosterdsaus

Heerlijk bij worteltjes en vis! 

Hoeveelheid:            4 dl

Benodigd:                 garde

Benodigde tijd:         20 minuten

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Boter
 Bloem

 Water
 Kippenbouillon

 

 

 

 Dijon mosterd
 Creme fraiche

 25 gr
 25 gr

 250 ml
 1 blokje

 

 

 

 2 eetl
 200 gr

 

  • Smelt de boter in een pannetje en voeg de bloem toe 
    Roer goed tot dikke bal
  • Kook het water met het bouillonblokje
  • Voeg steeds een beetje bouillon toe aan het boter-bloem mengsel en roer goed met een garde tot je een dik vloeibare saus hebt
  • Voeg mosterd naar smaak toe
    Roer de creme fraiche erdoor
  • Maak op smaak af met zout en peper
     
Powered by liveSite Get your free site!