Romige kaastaart

Lekker als lunchgerecht of als tapashapje

 

Hoeveelheid:             4-6 personen

Benodigd:                 Quichevorm Ø ca. 26 cm. , oven 

Benodigde tijd:         1½ uur, waarvan 1 uur in de oven
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 

 Deeg voor hartige taart(diepvries)

 Boter

 

 

 Ei

 Slagroom

 Belegen kaas, geraspt

 Beenham

 

 

 

 

 6 plakjes

 1 eetlepel



 5

 500 ml

 300 gr

 150 gr

 

 

 Verwarm de oven voor op 180°C
 circulatie

  • Leg 6 plakjes deeg op elkaar en rol uit tot een lap van 30 cm Ø
  • Vet de vorm in en bekleed met het deeg

     
  • Klop de eieren met de slagroom


     
  • Schep de kaas en de ham erdoor en breng op smaak met zout en peper
  • Bak ± 60 minuten in de oven 
     

 

 

Powered by liveSite Get your free site!