Cappuccino van champignons
Cappuccino de petits champignons de Paris 

Bron: Master chef France

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 staafmixer of blender

Benodigde tijd:         40 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Sjalot, gesnipperd

 Champignons

 Bacon

 

 Water

 Bouillonblokje paddenstoelen

 

 Room

 2

 250 gr

 3 plakjes

 

 2 dl

 1

 

 1 dl

 

  • Bak 2 minuten in boter zacht

     
  • Voeg champignons en bacon toe en bak 2 minuten op hoog vuur

     
  • Voeg water en bouillonblokje toe en kook zacht, afgedekt 20 minuten
     
  • Verwijder de bacon, voeg de room toe en pureer met de staafmixer (in een hoge beker)

 Bacon

 

 

 Room

 2 plakjes

 

 

 1 dl

 
  • Bak knapperig in een droge koekenpan, laat afkoelen op keukenpapier en snijd in kleine stukjes
     
  • Verwarm de room en klop schuimig met peper en zout
     
  • Vul 4 voorverwarmde cappuccinokopjes met de soep.
    Schep de room erop en bestrooi met de baconstukjes
Powered by liveSite Get your free site!