Calamares a la parilla en vinagreta

Gegrilde pijlinktvis
herinnert aan een hete zondagmiddag op balkon! Copy_577438_DSC_0031_edited.JPG 

 

Hoeveelheid:             2 personen

Benodigd:                 Grilplaat

Benodigde tijd:         20 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 

 
 Olijfolie

 Wijnazijn

 Knoflook, gehakt

 Peterselie, gehakt

 Suiker

 

 Pijlinktvisjes
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 4 eetlepels

 4 theelepels

 2 tenen

 2 eetlepels

 snufje

 

 18

 
 

 

 

 

 

 

              Verhit de grilplaat







 
  • Meng tot vinaigrette


     
  • Bestrooi de inktvisjes met zout en laat ze 10 minuten staan
  • Bestrijk de grilplaat met olie en gril de inktvisjes op hoog vuur ongeveer 1 minuut
    Draai ze 1 keer om
  • Meng met de vinaigrette en dien op 

 

Powered by liveSite Get your free site!