Bonbon de foie gras au pain d'epice
Bonbon van eendenlever in een kruidkoekjasje
Bron: Master Chef France
klein maar fijn!!
Hoeveelheid: ±12 bonbons
Benodigd: bolletjessteker, foodprocessor
Benodigde tijd: 25 minuten en 2 uur droogtijd van de ontbijtkoek
INGREDIENT
|
HOEVEELHEID
|
SCHAAL
|
PROCEDURE
|
Ontbijtkoek
Bloc de foie gras de canard(blikje)
|
2 plakken
200 gr
|
|
- Snijd de randen van de koek en laat in een warme oven 80°C ±2 uur drogen. Hak fijn in de foodprocessor tot kruim,
Voeg zout en peper toe
- Koel vooraf goed in de koelkast
- Steek met een bolletjessteker bolletjes uit de lever en rol met je handen tot mooie bolletjes.
- Maak tussendoor steeds je handen schoon met koud water
- Rol door het koekkruim en serveer ev. in een bonbonpapiertje met een cracker
|