Piggy mix BBQ-kruiden

Bron: Allerhande
Een rub voor varkensvlees; wrijf het vlees ermee in en gril op vrij lage temperatuur zodat de kruiden niet verbranden.
Zorgt voor een mooie korst, de "bark"

Hoeveelheid:            ± 10 porties

Benodigd:                 grammenweegschaal, luchtdicht afsluitbare potjes

Benodigde tijd:        30 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Paprikapoeder
 Gerookt paprikapoeder
 Zout
 Suiker
 Bruine basterdsuiker
 Knoflookpoeder
 Uienpoeder
 Zwarte peper,gemalen
 Mosterdpoeder
 Basilicum, gedroogd
 Tijm, gedroogd
 Kaneel
 Chilipoeder
 

 25 gr
 25 gr
 25 gr
 25 gr
 13 gr
 13 gr
 10 gr
 3 gr 
 1 gr 
 1 gr
 0,5 g
 mespunt
 0,5 gr  

 

  • Meng alle kruiden en bewaar in luchtdicht afgesloten potjes
  • 3 maanden houdbaar
Powered by liveSite Get your free site!