Thaise saté

Heerlijk met Thaise salade

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 grilplaat of BBQ

Benodigde tijd:        1½ uur, waarvan 1 uur marineertijd
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Biefstuk

 Rode currypasta

 Limoenrasp plus sap

 Vissaus

 Bruine suiker

 Koriander

 

 

 450 gr

 1 eetlepel

 1

 1 eetlepel

 1 eetlepel

  ¼ bosje

 

  • Snijd de biefstuk in dunne plakjes
e
e
e
e
e
e
  • Meng alles en marineer de biefstuk minimaal een uur

 

 Santen

 

 Rode currypasta

 Vissaus

 Laos

 Limoensap

 Bruine suiker

 Pindakaas

 

 30 gr

 

 1 eetlepel

 1 eetlepel

 1 theelepel

 2 eetlepels

 1 eetlepel

 4 eetlepels

 

              Pindasaus

  • Santen in 1 dl kokend water oplossen
e
e
e
e
e
e
e
e
  • Toevoegen en tot saus roeren
    ev. zout naar smaak toevoegen 

  

 

 

  • Rijg de biefstuk aan stokjes en gril
    Serveer met de pindasaus en Thaise salade 

 

Powered by liveSite Get your free site!