Hoeveelheid: 4 personen
Benodigd: Wok
Benodigde tijd: 60 minuten
INGREDIENT |
HOEVEELHEID |
SCHAAL |
PROCEDURE |
Ui, gesnipperd Gember, geraspt Rode peper, fijngesneden Knoflook
Kippenboullion Citroengras, zachte deel Kaffir blaadjes of laurier Kurkuma Pinda's of cashews, gehakt Koriander, gemalen Komijnzaad Witte peper, gemalen Kardamon, gemalen Tamarinde Garnalenpasta (udang petis) Vissaus Palmsuiker of bruine suiker
|
2 ±8 cm 1 of 2 5 tenen
125 ml 1 4 1 theelepel 100 gr 1 theelepel 1 theelepel ½ theelepel ½ theelepel 1 theelepel 1 theelepel 2 eetlepels 1 eetlepel |
|
Schil en snijd alles en leg de kruiden afgemeten klaar.
e
e
e
e
e
|
Kipfilet, in reepjes
Kokosmelk Aardappel, in hapklare blokjes
Tomaat, geschild in partjes Rode peper, in reepjes
|
500 gr
400 ml 2 1 1
|
|
|
|