Kassler Lachs

Mooi recept voor heerlijke malse, sappige Kassler!!

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                  oven, braadpan

Benodigde tijd:         120 minuten
 

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 

Uien, gesnipperd

 Groentenbouillon
 Peperkorrels
 Kruidnagel
 Laurierblad 
 Piment

 Kassler Lachs

 

 2

 0,5 liter
 6
 1
 1
 1 theel

 1 kg

 

 

  • Oven verwarmen op 220° boven- en onderwarmte
  • Uien in braadpan glazig bakken


     
  • Toevoegen en aan de kook brengen
     
  •  Vlees in de pan leggen, deksel sluiten en 90 minuten in de oven garen
  • Na 90 minuten vlees uit de pan op een ovenschaal leggen en in de uitgeschakelde oven warm houden
  • Vocht uit de braadpan in een pannetje gieten, ev met de staafmixer pureren en ev. met  Mondamin aandikken.
  • Vlees in plakken snijden en serveren met aardappels en zuurkool met de saus   
Powered by liveSite Get your free site!