INGREDIENT
|
HOEVEELHEID
|
SCHAAL
|
PROCEDURE
|
Chilibonenpasta
Gemberwortel
Kabeljauwfilet (met vel)
Shaohsing rijstwijn
|
2 eetlepels
5 cm
4x 200 gr
2 eetlepels
|
|
- Doe de pasta in een kommetje
- Schil de gemberwortel en rasp boven de chilibonenpasta
Meng goed
- Wrijf de kabeljauw in met de pasta
- Bak of gril de vis 4-6 minuten en giet als de vis bijna ondoorschijnend is geworden de rijstwijn over de filets en bak nog even door
|
Paksoi
Paddenstoelen
Knoflook
Rode peper, zonder zaad
|
300 gr
250 gr
4 tenen
1
|
|
- Was de paksoi en snijd de stelen en bladeren apart grof
- Snijd de paddenstoelen in repen en wok 3 minuten; zet apart
- Hak de knoflook en peper fijn en roerbak in wok op hoog vuur een paar seconden
- Doe de paksoistelen erbij en roerbak 2 minuten
- Voeg een scheutje water toe zodat er wat stoom ontstaat
- Doe het paksoiblad en de paddenstoelen erbij en wok nog 1-2 minuten
|
|
|
|
- Dien de vis op met de paksoiroerbak en rijst
|