Kabeljauw met parmezaankorst

Bron: Delicious/Bill Granger

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 oven

Benodigde tijd:         40 minuten en twee uur rusttijd
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Panko

 Parmezaan geraspt

 Ei

 Bloem

 Kabeljauwfilet

 40 gr

 40 gr

 2

 75 gr

 4

 

  • Meng de panko met de parmezaan, peper en zout en doe in een diep bord
  • Klop de eieren los en doe in een tweede bord
  • Doe de bloem in een derde bord
  • Zout en peper de kabeljauw
  • Haal de filets door de bloem, het ei en het broodkruimmengsel
  • Dek af en zet twee uur in de koelkast          

 

 

 

  • Verwarm de oven voor op 220°
  • Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de filets erin.
  • Besprenkel met olijfolie
  • Bak ± 15 minuten
     
  • Heerlijk met aligot en doperwtjes

 

Powered by liveSite Get your free site!