Chocolade potjes

Bron: Jamie Oliver, The naked chef is terug

 

Hoeveelheid:             6 personen

Benodigd:                 6 espressokopjes

Benodigde tijd:         40 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Koffieroom


 Chocolade 70 %


 Eidooier

 Cognac

 

 Boter

 

 2 flesjes à
 185  ml
 

 200 gr 


 2

 3 eetlepels


 30 gr

 

 

 

  • Verwarm tot kookpunt  

      
     
  • Breek de chocolade in stukjes en los op in de room


     
  • Voeg eigeel en cognac toe en roer tot dikke saus
     
  • Roer de boter erdoor, giet in de kopjes en bewaar in de koelkast

 Cacaopoeder

 

 

  2 eetlepels

 

  • Vlak voor het opdienen met cacaopoeder door een zeefje bestrooien

 

 

Powered by liveSite Get your free site!