Blini's met paddenstoelenkaviaar

Bron: AH

 

Hoeveelheid:             4 personen

Benodigd:                 foodprocessor

Benodigde tijd:         30 minuten
 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Poffertjesmix

 Melk

 Ei

Olie

 75 gr

 100 ml

 1

 3 eetlepels

 

ee
 
  • Klop de mix met de melk en het ei tot een glad beslag
  • Schenk met een soeplepel 3 à 4 porties in een ruime koekenpan
  • Bewaar op een bordje

 Sjalot, gesnipperd

 Knoflook

 Paddenstoelen, gemengd

 

 

 

 Truffelolie of
 Truffeltapenade

 1

 2 tenen

 200 gr

 

 

 

 1 theelepel
 1 eetlepel

 

 

  • Bak sjalot en knoflook 1 minuut
     
  • Voeg de schoongeveegde , in plakjes gesneden paddenstoelen toe en bak 4 minuten
  • Breng op smaak met zout en peper en maal grof in de foodprocessor 
  • Meng de truffelolie of truffeltapenade erdoor en laat afkoelen

 Zure room

 Bieslook

 125 ml

 sprietjes

 
  • Leg de  blini's op bordjes
  • Schep er zure room op
  • Verdeel de paddenstoelenkaviaar erover
  • Garneer met wat sprietjes gesneden bieslook
Powered by liveSite Get your free site!