Bloody Mary Shooter

Met komkommer granité

 

Hoeveelheid:            8 porties

Benodigd:                 foodprocessor

Benodigde tijd:        24 uur, waarvan ½ uur voorbereiden, 23 uur vriezen en ½ uur klaarmaken

 

 INGREDIENT

 HOEVEELHEID

 SCHAAL

 PROCEDURE

 Sushi azijn

 

 Komkommer, geschild en ontpit

 

 1 dl

 

 1

 

 

 

  • Hak de komkommer, maar behoud enige structuur
  • Meng alles en bevries. Hak na bevriezen los en plaats weer in vriezer


 Tomaten groentensap (V8)

 Wodka of Aquavit (ev gin)

 Tabasco

 Worchestiresaus

 Citroensap

 Zout naar smaak

 2½ dl

 2 borrelglazen

 1 theelepel

 1 theelepel

 1 eetlepel

 

 

 

  • Meng alles en zet koud weg

 

 

 

  • Vul shooterglazen voor 3/4 met de komkommergranité en vul af met het Bloody Marymengsel
  • Serveer ev. met een oester in halve schelp op het glaasje

 

Powered by liveSite Get your free site!